Om oss

Vår familj består av mig Katrin och min man Bosse samt fyra stycken mopsar.

Hösten 2006 så kom den första mopsen in i vår familj, Siivas Hugo alias "Korven".

Vilken fantastisk upplevelse, denna härliga charmiga clown som gör allt för att liva upp tillvaron för sina tvåbeningar.

Vi blev helt fast för rasen och den ökades ut snabbt med Andromeda \"Smulan\"

Hösten 2008 fick vi den stora äran att öka ut familjen med vår Svarta Pärla \"Daisy\" Qimis Qompakt.

I augusti 2009 så parade vi vår Andromeda med Wilvay´s Maiden Trip To Pollywops " TinTin" Tack snälla Gunilla på Kennel Pugwood för att du gjorde detta möjligt.

I Oktober 2009 föddes Cederborgens första kull, 3 hanar och 2 tikar.

Vi sparade två ur denna kull, Cederborgens Andrea Gail som bor kvar hos oss samt Cederborgens Algot goes to Kuddby som vi har ute på foder.

I Oktober 2011 så parade vi vår Cederborgens Andrea Gail med Kingsize Fawn English Toddy och det resulterade i att Cederborgens B- Kull blev född, Tack snälla Christl för att du gjorde detta möjligt.

Vi är helt farsinerade av den svarta mopsen och kommer framöver att para i första hand på svart men även någon kull av fawn kommer det också att bli då och då.

Målet för vår avel är att få fram friska mopsar med ett sprudlande humör, vi sätter bara en kull när vi har målet att öka ut vår skara av mopsar.

Det vi förväntar oss av våra kommande valpköpare är god kontakt, vi kommer att ha mycket att göra med varandra de närmaste åren så det är viktigt att det känns rätt.

Är ni intresserade av valpar hos oss är ni välkomna att höra av er per telefon eller att ni mailar och berättar vem ni är osv.

Livet med Mops har gjort vårt liv rikare.

Välkomna till oss på Cederborgens